четвер, 10 серпня 2017 14:41

Вони подорожують концертами та по шинках, а ми їм зарплату платимо в 60 мільйонів! - Рабінович

Вони подорожують концертами та по шинках, а ми їм зарплату платимо в 60 мільйонів! - Рабінович
Лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович каже, що в Україні повинні працювати іноземці з новітніми технологіями, а не горе-менеджери

"Іде не тільки Балчун. Пішли Абромавічус, Деканоїдзе, Згуладзе ... Всі вони зникають і миготять мільйони: тому зарплату в 60 мільйонів гривень заплатили, у Деканоїдзе квартира трикімнатна в центрі Києва приватизована, у Абромавічуса 35 гектарів лісу в природному заповіднику. А хто відповість за призначення ось цих ось злодійкуватих менеджерів, які ніякої користі державі, країні, людям так і не принесли? Хто їх призначав? Хто їм платив мільйони? Як вони потрапили на керівні посади?"

Ці питання в прямому ефірі телеканалу NewsOne поставив телеглядачам народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Дурість вже зробили. Дурість - коли не довіряли своєму народові, дурість - коли призначали ось цих ось напівдурків. Треба не повторювати всі ці дурниці, от же в чому проблема! Повинні іноземці працювати, ніхто не сперечається, нехай приїжджають з новими технологіями, нехай вчать нас тому, в чому ми відстаємо. Нам же з батогом сюди тягнуть якихось горе-менеджерів, які концертами та по шинках подорожують, а ми їм зарплату платимо в 60 мільйонів! Скільки українцю треба орати, щоб таку зарплату отримати - всю життя?" - обурився політик.

"Я подав депутатський запит прем'єр-міністру - нехай відповість, хто несе персональну відповідальність за призначення всіх цих варягів? І нехай нам назвуть прізвища тих, хто всіх цих "балчунів" сюди запрошував - і нехай ці люди зі своєї зарплати повертають гроші в бюджет!" - резюмував Вадим Рабінович.

Зараз ви читаєте новину «Вони подорожують концертами та по шинках, а ми їм зарплату платимо в 60 мільйонів! - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути