вівторок, 19 вересня 2006 20:26

Омельченко вважає Тимошенко найкращим мером для Києва

Екс-мер Києва Олександр Омельченко вважає лідера БЮТ Юлію Тимошенко найкращою кандидатурою для керівництва столицею. Про це він заявив у вівторок на прес-конференції.

- Треба, щоб ми з вами були об"єктивні... Треба, щоб політологи, журналісти зробили реальне опитування в Києві. Найбільшим авторитетом в Києві з видних людей сьогодні є Юлія Тимошенко. Це моя думка. І не тільки моя, - сказав екс-мер.

Омельченко повідомив, що півтора року тому мав розмову з Тимошенко і пропонував їй балотуватися на посаду Київського міського голови.

- Яка думка її сьогодні, я не знаю. Одні говорять, що думає. Тимошенко заявляє пресі, що ніколи про це не думала і думати не збирається, - сказав Омельченко.

- Виборці вирішать, - зазначив колишній міський голова.

За його словами, він нікому особисто не збирається радити брати участь у перевиборах. А до цього Омельченко додав: "Тому що й сам не збираюся брати участь ніколи більше в подібній ситуації, яка у Києві. Думаю, що кияни без порад обійдуться".

На прохання журналістів назвати помилки нинішнього столичного голови Леоніда Черновецького, які, на думку Омельченка як мера з десятирічним стажем, уже не можна виправити, екс-мер сказав: "Я думаю, що помилка одна. Що він випадково став Київським міським головою. Помилка і для нього, і для киян. А все інше - то другий інтеграл".

7 вересня член фракції БЮТ Андрій Шевченко зазначив, що варіант участі Тимошенко у можливих дострокових виборах Київського міського голови розглядається, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Омельченко вважає Тимошенко найкращим мером для Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути