четвер, 14 лютого 2013 12:15

Олійник з братами переконали батька віддати хату сестрі

Олійник з братами переконали батька віддати хату сестрі
Володимир Олійник: ми вичерпали конфлікт. Фото: poltava.pl.ua

"Регіонал" Володимир Олійник запевняє, що конфлікт навколо батьківської хати вирішений.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua. Нагадаємо, вчора з'явилась інформація про те, що сестра депутата звернулась по допомогу до нардепа від опозиції Олександри Кужель, бо Олійник нібито забирає в її сина батьківську хату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Молоді хочуть мати в дворі сауну"

"Я тільки що був у батька, йому 87 років, і вся ця ситуація на нього дуже вплинула. Ми, три брати, зібралися з ним і прийняли таке рішення: ми нічого не будемо говорити поганого про сестру. Це наша позиція спільна. Друге: ми вдячні батькові, що прийняв нашу пропозицію і через місяць піде з хати, яку він побудував, там прожив, до свого меншого сина. Місяць нам потрібний, бо хочемо зробити ремонт, щоб він ще прожив на світі стільки, скільки Бог йому дав. Він забирає позов із суду. Оскільки він там не буде жити, а конфлікт був між ним і сестрою, то всі інциденти будуть вичерпані", - пояснив Олійник.

Олійник каже, що переконати батька залишити хату дочці було дуже важко.

"Але ми всі його діти, а значить повинні розв'язати усе між собою. Батько з цим погодився. Я йому вдячний. Бо він проявив мудрість, хоч йому і довелося переступити через себе. Ми знімаємо питання власності, конфліктності. Як кажуть: "У моєму рідному селі кіна більше не буде", - додав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я люблю українське село, тільки дайте мені нормальний туалет

"Регіонал" також не виключає, що в опозиції навмисно скористались цією ситуацією.

"Коли я прочитав саме звернення (сестри — gazeta.ua), в мене склалося враження, що воно писалося у якомусь партійному офісі. Воно починалось тим, що "регіонали" б'ють Тимошенко", а я "б'ю сестру". В кінці завершили тим, що "спасибі Кужель за те, що вона так захищає Тимошенко", - пояснив Олійник.

Зараз ви читаєте новину «Олійник з братами переконали батька віддати хату сестрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути