середа, 13 лютого 2013 17:57

Олійник заперечує, що хоче забрати хату в сестри

Олійник заперечує, що хоче забрати хату в сестри
Володимир Олійник: такі у нас з сестрою відносини. Фото: ICTV

"Регіонал" Володимир Олійник шкодує, що суперечка всередині його родини перейшла в публічну площину. Так Gazeta.ua він прокоментував звернення його рідної сестри до депутата від "Батьківщини" Олександри Кужель, в якому йдеться про бажання депутата відібрати в її сина хату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" погрожує розблокувати трибуну парламенту силою 19 лютого

"Я жалкую, що у нас такі родинні стосунки. Це прикро. Я про свою сестру нічого поганого говорити не буду. Вважаю, що десь вона трошки помиляється. Вона буде мати цю хату у будь-якому разі. Хоча ця будівля нікудишня", - розказав Олійник.

"Нас у родині у батька троє синів і дочка. Брати достатньо поважні. У нас така позиція, що майно батьків має відійти сестрі, бо вона в нас одна. Свого часу батько замість заповіту склав доручення, щоб вона від імені батька подарувала хату онукові – її сину. Він каже, що тоді не розумів, що це, бо тоді йому було 82 роки (зараз йому 87). Після того сестра почала господарювати. Але між батьком та нею почали виникати конфлікти. Дійшло до того, що вона припинила харчувати батька. Я це питання врегулював. Знайшов в селі людину, яка приносить харчі, пере речі. Фінансую це я. Я просив її побути в Києві, поки батько там. Якщо він говорить: не їдьте до мене або приїжджайте, ми повинні підкоритися", - повідомив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів вже не виключають можливість перевиборів до ВР

За його словами, зараз батько хоче повернути хату. "Я сказав, що ми йому будемо допомагати, але при одній умові, що одразу буде складений заповіт. Щоб потім не казали, що ми з братами щось хочемо забрати. На цьому ми поставили крапку. Суду ще не було", - зауважив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Олійник заперечує, що хоче забрати хату в сестри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути