середа, 13 лютого 2013 10:21

Люди починають глузувати та сміятися з Партії регіонів - "ударівець"

Люди починають глузувати та сміятися з Партії регіонів - "ударівець"
Фото: lenta-ua.net

Вночі у Верховній Раді "ударівці" разом із своїм лідером Віталієм Кличком обговорювали ідею позачергових виборів за мажоритарною системою.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від УДАРу Павло Розенко.

"Ми розглядаємо заяви "регіоналів" про готовність до позачергових виборів як дитячий гомін на галявині. Вони, певне, хочуть, щоб у нас затрусилися колінки, ми приповзли до них і попросили негайно відкрити сесію, аби продовжити займатися кнопкодавством. Таким чином тиснуть на УДАР. Насправді все це не серйозно", - зазначив він.

За словами політика, опозицію, зокрема УДАР, не лякає перспектива дострокових виборів.

"Перехід до мажоритарної системи організувати неможливо. Голосів під це у "регіоналів" немає і не буде. Першими, хто буде протестувати проти таких ідей, будуть їхні мажоритарники. Олександр Єфремов, Володимир Олійник та Нестор Шуфрич можуть розповідати все, що хочуть, бо пройшли до парламенту за списком Партії регіонів. А ті люди, які вклали мільйонні ресурси, не спали ночами, переживали стрес виборчої кампанії, пояснять цим великим діячам, що таке мажоритарна система. "Регіонали" самі ж відверто провокують скандал у власній фракції", - зауважив Розенко.

Як наголосив політик, треба не забувати, що разом із Партією регіонів в коаліції є комуністи.

"А їм влада не віддала перемоги в жодному мажоритарному окрузі. Я пам'ятаю полум'яні виступи комуністів одразу після виборів, що мажоритарка – це зло, тому треба повертатися до пропорційної системи. Тому вони будуть проти ідеї мажоритарних виборів", - наголосив парламентар.

Нардеп вважає, що замість того, аби шукати шляхи реалізації персонального голосування у парламенті, Партія регіонів робить все, аби воно не було забезпечено.

"Ні в кого не виникає сумніву, що у наступній Верховній Раді буде присутня фракція УДАР. Я думаю, що ще в більшій кількості. Перше ж засідання наступного парламенту не відкриється через наше наполягання на введенні персональної системи голосування. Тобто перевибори в такій конфліктній ситуації нічого не вирішують", - додав він.

Розенко впевнений, що Партія регіонів заганяє себе в кут, а люди починають з них глузувати та сміятися, тому "регіоналам" все важче надалі буде виходити із ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Люди починають глузувати та сміятися з Партії регіонів - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

287

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути