четвер, 03 жовтня 2013 16:28

Олійник не вірить у союз "Свободи" і КПУ заради заборони позафракційним об'єднуватися

Олійник не вірить у союз "Свободи" і КПУ заради заборони позафракційним об'єднуватися
Володимир Олійник. Фото: www.novostimira.com.ua

Партія регіонів й надалі буде наполягати на зниженні порогу до 15 осіб, необхідного для формування фракції, попри пропозиції "свободівців" заборонити позафракційним депутатам об'єднуватися в депутатські групи із правами фракцій.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua розповів юрист і нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник.

"Партія регіонів буде наполягати на своєму, бо у нас є аргументи. Немає нічого дивного в тому, що пропонується знизити поріг до 15, бо було коли і 14", - наголосив він.

Окрім того, за його словами, "щоби не були порушені права тих, хто не входить в жодну фракцію, повинні мати представника на Погоджувальній раді, бо вони так сам мають право виступити від фракції".

"Поки вони позбавлені такого права. Коли вони будуть обговорювати всі попередні рішення, то це піде користь", - додав народний депутат. Водночас, він прокоментував підтримку комуністами такої ініціативи: "Свободівці" і комуністи — дивний союз, дивно бо збираються праворадикальні та ліворадикальні сили".

Також, він переконаний, що парламентарі знайдуть правильні рішення: "Ми матимемо дискусію, в тому числі із комуністами. В мене є відчуття, що ми знайдемо консенсус, бо потрібні серйозні аргументи, щоби не приймати таке рішення (зниження порогу — ред.), бо за нього говорить сам час".

Нагадаємо, що депутати-"свободівці" Ігор Швайка й Олексій Кайда запропонували парламенту заборонити позафракційним депутатам об'єднуватися в депутатські групи, які, згідно із законом "Про регламент", прирівнюються в правах до парламентських фракцій.

Зараз ви читаєте новину «Олійник не вірить у союз "Свободи" і КПУ заради заборони позафракційним об'єднуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути