четвер, 02 серпня 2018 17:28

Олігархічна Україна котиться на дно - Тягнибок

Олігархічна Україна котиться на дно - Тягнибок
"Навряд чи наші урядовці, опинившись на міністерських посадах в Ізраїлі, витворяти б із державою те, що вони зараз роблять з Україною", - керівник ВО "Свобода" Олег Тягнибок. Фото: Clutch.ua.

Голова політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок порівняв націоналістичну владу Ізраїлю з олігархічною владою України.

"За останні роки Ізраїль став однією з небагатьох країн у світі, яка щороку скорочує свій держборг на 2-3 відсотки від ВВП. Тепер банки і фонди вмовляють Ізраїль позичити гроші під жалюгідні відсотки. Нещодавно Ізраїль позичив 250 мільйонів доларів під 0,05 відсотків річних у Китайського Народного Банку. При цьому Ізраїль взагалі не бере короткострокових кредитів і не випускає коротко- і середньо- термінові облігації - з тієї ж причини: аби не брати дорогих грошей в борг", - написав політик у Facebook. - "Уряд Гройсмана в той час бере гроші в короткострокових кредитах під грабіжницькі 11-16 відсотків річних по єврооблігаціях, а у внутрішніх короткострокових кредитах відсоткова ставка іноді доходить до 22-27 відсотків річних".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рускій мір" має зламати зуби об українське Приазов'я" - Тягнибок

За словами Тягнибока, саме тому Ізраїль, де титульна нація при владі, рухається вперед, а олігархічна Україна, котиться на дно.

"Навряд чи наші урядовці, якимось дивом опинившись на міністерських посадах в Ізраїлі, посміли б витворяти з державою те, що вони зараз роблять з Україною", - написав він.

Голова політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок прокоментував призначення Угорщиною міністра для Закарпаття. Він відреагував на те, що в уряді Угорщини створили посаду міністра, який відповідатиме за Закарпатську областьУкраїни й за програму розвитку дитячих садків Карпатського басейну.

Зараз ви читаєте новину «Олігархічна Україна котиться на дно - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути