понеділок, 22 червня 2020 08:49

"Олень і котлєта в одному флаконі" - нардеп Тищенко приніс лимони постраждалим від вибуху на Позняках
3

Народний депутат Микола Тищенко привіз мешканцям  зруйнованого будинку по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5  в Києві лимони
Фото: facebook.com/tsvibak
Народний депутат Микола Тищенко привіз мешканцям  зруйнованого будинку по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5  в Києві лимони
Народний депутат Микола Тищенко привіз мешканцям  зруйнованого будинку по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5  в Києві лимони

Народний депутат Микола Тищенко, який раніше заявив про бажання поборотися за місце мера Києва, своєрідно вирішив допомогти постраждали під час вибуху на Позняках.

Так, нардеп привіз мешканцям зруйнованого будинку по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 лимони. Про це у Facebook повідомила журналістка Мар'яна П'єцух.

"Приніс вітамінів і пішов радитись з Аваковим. До Авакова не пускають і проганяють", - написала вона. А пізніше додала, що лимони так і не розібрали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Причиною вибуху будинку в Києві стала халатність газівника - ЗМІ

"Коля Тищенко привіз постраждалим на Позняки, де стався вибух у житловому будинку, лимони. Олєнь і котлєта в одному флаконі, прости Господи!", - додав журналіст Сергій Руденко.

"Саме те, що потрібно постраждалим", "Краще б привіз котлети", "Постраждалим, мабуть, треба лимон гривень на нову хату, а він, вочевидь, не розібрав", "Коля!!!! Не тих десяток лимонів потрібно занести людям, а хоча б "лимонів" гривень", "Залишилися в Велюрі, не доїли "слуги", не пропадати ж добру", "Прямо з Велюру притарабанив. Від серця відірвав прям. Передвиборча турбота про народ", "Саме цього людям не вистачало", - пишуть у коментарях користувачі мережі.

Вибух стався 21 червня о 10:00 попередньо від газоповітряної суміші. Унаслідок вибуху пошкоджено балкони та кімнати з 5 до 9 поверхів. Мешканці будинку кажуть, що відчували запах газу, коли у них знімали і міняли лічильники і навіть викликали аварійну газову службу.

Зараз ви читаєте новину «"Олень і котлєта в одному флаконі" - нардеп Тищенко приніс лимони постраждалим від вибуху на Позняках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути