субота, 10 червня 2017 00:39

Олексій Навальний пообіцяв повернути Україні Донбас

Олексій Навальний пообіцяв повернути Україні Донбас
Навальний пообіцяв вернути Донбас. Фото: Українські новини

Російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що якщо його оберуть президентом РФ, то він однозначно виведе з Донбасу російські війська і віддасть Україні контроль за кордоном.

Про це він заявив в інтерв'ю Ксенії Собчак на телеканалі Дощ, - повідомляє Реал.

Що стосується Криму, то тут Навальний вважає, що віддати його просто так не вийде. Крим, мовляв, ще довго буде залишатися ніким не визнаним і при цьому фактично залишатися під контролем РФ.

"Безумовно, там є наші війська. Безумовно, там є збройні групи, які підтримують з Росією безпосередньо, це багаторазово, в тому числі, визнали керівники цих невизнаних республік ... Я виконаю російську частину Мінських угод, передам контроль над кордоном" - сказав він.

"Я знаю, що мої слова не подобається багатьом в Україні, мої слова не подобається багатьом в Росії, але я кажу як є. Реалістично ми бачимо, що в доступному для огляду майбутньому, звичайно, Крим не буде визнаний ніким, але фактично буде залишатися частиною РФ ", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим і Донбас стануть українськими, як туди зайде наша армія – експерт

Нагадаємо, раніше Україна вирішила припинити подачу позовів до Європейського суду з прав людини проти Росії за фактами захоплення Криму і окупації Донбас

Зараз ви читаєте новину «Олексій Навальний пообіцяв повернути Україні Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути