середа, 07 червня 2017 18:25

Крим і Донбас стануть українськими, як туди зайде наша армія – експерт

Крим і Донбас стануть українськими, як туди зайде наша армія – експерт
Ігор Лосєв: Крим і Донбас можна відвоювати відразу, якщо ввести туди війська. Фото: gazeta.ua

Крим і Донбас можна відвоювати одразу, якщо ввести туди війська. Цивільні не протестуватимуть.

Про це Gazeta.ua говорить філософ Ігор Лосєв.

"Якщо у Крим і на Донбас увійдуть українські війська, то буде тихо і спокійно. Ніхто зі звичайних людей проти не виступить, на танки ніхто не полізе. Частина людей втече, а інші залишаться і не протестуватимуть".

Сьогодні Крим – це суцільна військова база: "Туди привезли величезну кількість боєприпасів, військової техніки, літаків. Те, що там відбувається, шкідливо для довкілля і людей. Нікого не цікавила і не цікавить думка місцевих. Путіну було однаково на людей, коли він посилав туди танки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посли ЄС продовжили санкції щодо Криму

Місцеві не хотіли приєднання до Росії, але Крим все одно віддали.

"Його здали зрадники і злодії з Печерських пагорбів у Києві, які керують Україною. Маючи там 20 тисяч військових, вони не дозволили зробити жодного пострілу. Нині деякі пропонують то здати Крим в оренду, то встановити російсько-українсько-турецьку владу там. Цим людям треба лікуватися. Вони вважають усіх ідіотами і поширюють свої дурні ідеї".

Щоб закінчити війну потрібно розбити ворогів зовні і всередині: "Сьогодні є всі можливості і законні підстави. Але немає політичної волі. Влада боїться і намагається врятувати власне існування. Вони не готові померти за Україну. Скоріше навпаки - пожертвують країною заради себе".

Крим анексували у березні 2014 року. 16 березня 2014-го відбувся невизнаний Україною референдум жителів півострова. Показав, що мов 96,77 % людей проголосували "за возз'єднання Криму з Росією на правах суб'єкта Російської Федерації". 18 березня уклали договір про прийняття Криму до складу Росії.

Еколог Тетяна Тимочко в ефірі "Радіо Крим.Реалії" 5 червня 2017-го сказала, що за роки ізоляції Криму на узбережжі Чорного моря поліпшилась екологічна ситуація. Вчені обстежили бухту Ласпі, де зафіксували найбільшу кількість дельфінів за останні 20 років. Вважають, що це пов'язане із малою кількістю туристів на пляжах та кораблів біля берегів півострова.

Зараз ви читаєте новину «Крим і Донбас стануть українськими, як туди зайде наша армія – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути