Ексклюзиви
середа, 06 квітня 2011 09:58

Охоронцю нардепа Ландіка загрожує 5 років в'язниці за побиття даішника

Охоронцю нардепа Ландіка загрожує 5 років в'язниці за побиття даішника

Помічника нардепа від Партії регіонів Володимира Ландіка, який побив інспектора ДАІ, можуть посадити на термін до 5 років.

Як повідомляє "Сегодня", прес-секретар Луганської облпрокуратури Олександр Зайцев заявив, що "за фактом побиття інспектора порушено кримінальну справу, зараз вона розслідується, встановлюються винні".

Не виключено, що незабаром вона може бути перекваліфікована в справу проти того, хто саме бив, тобто проти помічника Ландіка. Якщо його провину доведуть, то він може сісти у в'язницю на термін до 5 років.

Тим часом луганські інспектори кажуть, що їхній колега Олексій Косяков досі лікується в лікарні.

"Одужує, звичайно, але повільно. А те, що прокуратура порушила справу і помічник депутата буде притягнутий до відповідальності - це нас щиро здивувало. Адже спочатку не знаходилося для цього причин, хоча факт був в наявності", - розповів один з колег Косякова, і попросив не називати його ім'я.

Нагадаємо, 12 березня співробітники ДАІ зупинили автомобіль, в якому знаходився нардеп Володимир Ландік. Після інциденту інспектори заявили про те, що охоронець нардепа побив співробітника ДАІ.

Інспектор Олексій Косяков отримав струс мозку та забій, і був госпіталізований. Пізніше, за словами Ландіка, його помічник прийшов до своєї жертви до лікарні і вибачився.

Через кілька днів інспектор Косяков був нагороджений за чесність і принциповість у службі.

Зараз ви читаєте новину «Охоронцю нардепа Ландіка загрожує 5 років в'язниці за побиття даішника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути