середа, 16 березня 2011 15:02

Охоронця нардепа Ландика оголосили у розшук

Охоронця нардепа Ландика оголосили у розшук

Охоронець народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландика, якого звинувачують у побитті інспектора ДАІ, знаходиться в розшуку

Про це заявила керівник прес-служби УМВС України в Луганській області Тетяна Погукай.

"Людину, яка нанесла тілесні ушкодження сержанту ДАІ, ми поки не знайшли. Його немає за місцем проживання. Але знайдемо обов'язково".

Також Погукай повідомила, що помічник Ландика може бути притягнутий до відповідальності за статтею 364 КК України, яка передбачає відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень.

"Але я це тільки припускаю як юрист, а точно протиправні дії будуть кваліфіковані працівниками прокуратури, які займаються розслідуванням інциденту", - зазначила Погукай.

Як відомо, в Україні розгорівся скандал з ДАІшниками і депутатом Володимиром Ландиком. Луганські інспектори звинувачують його охоронця в тому, що той за наказом нардепа по-звірячому побив їхнього колегу Олексія Косякова. Сам Ландик стверджує, що інспектора не бив, а даїшники намагалися взяти у нього гроші. За версією депутата, впізнавши його, даішники сховали гроші в купі цегли, а історію з травмами - вигадали.

Зараз ви читаєте новину «Охоронця нардепа Ландика оголосили у розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути