субота, 19 січня 2013 13:50

Охорона Януковича не пускала людей додому: "Йдіть по льоду або полетіть"
10

Фото: Фото: Назарій Вакула

Президент України Віктор Янукович взяв участь у святкуванні Водохрещі у Свято-Покровському соборі Києва. У день Хрещення Господнього глава держави був присутній на чині Великого освячення води, який відбувся на Дніпрі поблизу храму. Про це повідомляє прес-служба президента.

Святкову службу відправив предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир.

Разом із Януковичем участь у заході взяли прем'єр-міністр Микола Азаров, голова Верховної Ради Володимир Рибак, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов.

ЧИТАЙТЕ БЛОГ: Йордан з Януковичем: кордони міліції, обшуки і затори

Співробітники Держохорони в штатському, які частково перекрили Оболонську Набережну у зв'язку з святкуванням Хрещення Господнього, пропонують киянам пробиратися до своїх домівок по замерзлому Дніпру. Про це LB.ua повідомив очевидець.

"Я намагалася сьогодні потрапити додому (я живу на набережній), але співробітники охорони в цивільному не дали мені пройти до будинку. "Дівчина, йдіть по льоду або полетіть", - відповіли вони мені на аргумент, що мій будинок знаходиться в трьох метрах від їхнього тимчасового поста. І тільки після того, як я почала голосно обурюватися, представницький чоловік у костюмі, взявши мене під руку провів через охорону", - розповіла очевидець, додавши, що така можливість випала тільки їй, іншим людям довелося обходити водохресну ополонку за сотню метрів, щоб потрапити додому.

У той же час на набережній зібралася величезна кількість охорони, у тому числі і навколо Свято-Покровського собору, розташованого на набережній Дніпра.

Відзначимо також, що частково була перекрита і вулиця Прирічна, дорожнє покриття якої напередодні оперативно ремонтували.

Зараз ви читаєте новину «Охорона Януковича не пускала людей додому: "Йдіть по льоду або полетіть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

436

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути