пʼятниця, 11 січня 2008 08:22

Огризко пояснив Чорномирдіну, що може зашкодити їхнім відносинам

Міністр закордонних справ Володимир Огризко вважає, що тональність останніх заяв Міністерства закордонних справ Росії щодо історії України, мовної політики й ситуації із забезпеченням прав національних меншин може зашкодити динамічному розвитку україно-російських відносин.

Обговорили графіки двосторонніх контактів на найближчий період

Про це сказано в повідомленні прес-служби МЗС України з посиланням на заяву Огризко на зустрічі з послом Росії Віктором Черномирдіним.

У ході зустрічі сторони також обговорили актуальні питання україно-російських відносин і графіки двосторонніх контактів на найближчий період.

Росія називає невиконанням Україною своїх міжнародних зобов"язань рішення Конституційного Суду про дублювання фільмів іноземного виробництва на українську мову.

Росія також украй негативно оцінює кроки, спрямовані на героїзацію Української повстанської армії й зазначає зростання русофобських, а також антисемітських настроїв в Україні, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Огризко пояснив Чорномирдіну, що може зашкодити їхнім відносинам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути