вівторок, 24 червня 2014 18:53

"Оголосити про перемир'я недостатньо. Потрібні переговори" - Путін відповів Порошенку

"Оголосити про перемир'я недостатньо. Потрібні переговори"  - Путін відповів Порошенку
Фото: dt.ua

Оголошеного президентом України Петром Порошенко семиденного перемир'я на сході України недостатньо. Так вважає президент РФ Володимир Путін.

"Я згоден з паном президентом (Австрії Хайнцем Фішером - ред.), що семи днів явно недостатньо", - сказав він на прес-конференції за підсумками переговорів з австрійським колегою.

За словами російського лідера, "мова не повинна йти тільки про припинення бойових дій, мова повинна йти про конкретні домовленості між всіма конфліктуючими сторонами".

"Ми говорили про це українській стороні, у тому числі довели цю інформацію до президента Порошенко: просто оголосити про перемир'я недостатньо, потрібно почати переговори по суті проблеми", - заявив Путін.

Путін висловив стурбованість інформацією про відновлення бойових дій під Слов'янськом і закликав владу в Києві забезпечити реальне припинення кровопролиття в Україні.

"На жаль, зараз у мене є актуальна інформація про те, що в одному з найбільш проблемних місць - в районі міста Слов'янська йде бій, там висадився десант, і вже є жертви. Це сумно", - сказав Путін.

За словами Путіна, Москва і Відень "єдині в тому, що потрібно не тільки говорити про припинення кровопролиття, але й реально домогтися припинення цього кровопролиття".

Президент РФ повідомив, що обговорив драматичні події в Україні з президентом Австрії Хайнцем Фішером.

"У нас багато в чому оцінки збігаються, є і питання, які вимагають додаткового розгляду, додаткової роботи", - сказав Путін.

Зараз ви читаєте новину «"Оголосити про перемир'я недостатньо. Потрібні переговори" - Путін відповів Порошенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути