Ексклюзиви
пʼятниця, 20 серпня 2021 17:37

Офіс президента відреагував на заяву Кличка словами про "піар і злодійство"

Офіс президента відреагував на заяву Кличка словами про "піар і злодійство"
В ОП згадали про посаду голови КМДА. Фото: УНН

В Офісі президента Володимира Зеленського вважають відмовками причини неявки на засідання РНБО, озвучені міським головою Києва Віталієм Кличком.

"Отакої. Пан Кличко, іронічно скажу, надзвичайно креативний і сміливий. Так чи інакше, в черговий раз бачити коментарі Кличка про "перевірку робіт" на Подільському мосту надзвичайно смішно. Як і будь-які інші його коментарі, що стосуються роботи міського господарства. Що він там може перевіряти? Скільки грошей "вивели" сьогодні під прикриттям цього епохального проєкту?

Ну а відмовка про поїздку до Чернігівської області заради дрібного піар-завдання - це тільки доказ того, наскільки міська влада в Києві далека від реальності. По-перше, 2,5 години, які є у Кличка до початку РНБО, це більш ніж достатньо, щоб повернутися до Києва з Чернігівської області.

По-друге, глава Київської міської державної адміністрації і так мав бути сьогодні в Києві, де будівельні рейдери розгромили черговий об'єкт історичної спадщини. Це було абсолютно незаконно, ще й киян побили, які намагалися зупинити руйнування цього пам'ятника. Невже Кличко і про це не знає? Напевно, знає. Боїться посваритися з кимось у своєму оточенні, хто курує подібні мафіозні речі? Або просто не знає, як розв'язувати такі проблеми?" - цитує радник керівника ОП Михайла Подоляка "Українська правда".

"У будь-якому разі Кличку пора повертатися - перш за все, в реальність. Піар і злодійство - це точно не ті речі, якими повинен займатися глава Київської міської державної адміністрації як одного з органів виконавчої влади", - заявив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ прийшла в будинок, де мешкає Кличко

Сьогодні Кличко заявив, що його запросили на засідання РНБО. Однак додав, що не може бути присутнім.

Раніше в Києві знесли історичну садибу Барбана.

Зараз ви читаєте новину «Офіс президента відреагував на заяву Кличка словами про "піар і злодійство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути