Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2018 16:50

Один з політиків заговорив про об'єднання з Вакарчуком

Один з політиків заговорив про об'єднання з Вакарчуком
Святослав Вакарчук може стати єдиним кандидатом від демократів, не виключає екс-міністр оборони Анатолій Гриценко. Фото: Ельдар САРАХМАН

Колишній міністр оборони Анатолій Гриценко не виключає об'єднання з лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком.

Про це він написав у Facebook.

"24 серпня підемо родиною на концерт "Океану Ельзи". Квитки вже купили. Хто не встиг, поспішайте, стадіон має розміри", - повідомив він.

Гриценко назвав Вакарчука "талановитим музикантом і яскравою творчою особистістю, громадським діячем, якому довіряють і думку якого шанують багато людей в Україні".

"Ви часто питаєте, чи знайомі, чи спілкуємося ми зі Святославом Вакарчуком, чи будемо об'єднувати зусилля на виборах? Моя відповідь: так, бо від об'єднання широкого кола порядних людей зараз залежить майбутнє країни", - написав політик.

"Проводимо консультації з Вакарчуком і з іншими, хто близький по цінностям. Мета проста - щоб від цього середовища пішло не десять, а один кандидат. Для того, щоб ми перемогли. Спілкувалися (з Вакарчуком. - Gazeta.ua) у режимі whats up. Наживо спілкувалися 3 липня приблизно півгодини - нормальна, довірлива абсолютно розмова про країну, проблеми, шляхи.

У нас із ним давні стосунки вже понад 15 років. Коли я був міністром, він тоді був без жодної копійки, я попросив його полетіли в Косово, де миротворчий контингент. І він виступив із піснею, підтримав наших воїнів. Це було класно", - заявив екс-міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік до виборів: у Раді назвали партії, які розгорнули свої штаби

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року.

Зараз ви читаєте новину «Один з політиків заговорив про об'єднання з Вакарчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути