Ексклюзиви
пʼятниця, 20 червня 2008 19:10

Один із "зрадників" коаліції стверджує, що йому погрожують

Член фракції БЮТ, народний депутат Ігор Рибаков, який нещодавно вийшов із коаліції, звернувся до Служби безпеки України та Генеральної прокуратури України з вимогою перевірити факти погроз його життю та встановити їх авторів для можливого притягнення до відповідальності.

Як йдеться у офіційній заяві Рибакова для преси, останнім часом на його адресу "почастішали погрози фізичної розправи".

"Неодноразово мені телефонували невідомі, кожен із яких вів розмову у погрозливій формі. Анонімні листи аналогічного змісту надходили на мою електронну адресу, через sms мене попереджали про замах на мене", - - сказано у заяві.

"В останньому листі, який я одержав у парламентській пошті, автор прямо пише: "Ты притягиваешь на себя внезапную смерть и гибель…". Переконаний, що справа набуває серйозного значення і державного резонансу", - додає Рибаков.

У зв"язку з цим Рибаков надіслав офіційне звернення в СБУ та Генпрокуратуру: "СБУ має вжити вичерпних заходів для гарантування моєї безпеки та безпеки членів моєї сім"ї".

Депутат просить вважати його заяву "як запобіжну дію проти ймовірних замахів" на його життя і здоров"я.

"Розраховую, що правоохоронні органи докладуть усіх можливих зусиль для забезпечення безперешкодного виконання мною всіх повноважень народного депутата, передбачених Конституцією та законами", - зазначив Рибаков.

"І насамкінець, нагадаю тим, хто мені погрожує: "Я – одесит, а у Одесі добре знають гарне прислів"я: "Угрожают только слабые и убогие", - додав він.

Як відомо, 6 червня голова Верховної Ради Арсеній Яценюк на засіданні парламенту зачитав заяви народних депутатів України Ігора Рибакова (фракція БЮТ) і Юрія Бута (фракція НУ-НС) про вихід з коаліції. Оголошуючи про вихід двох депутатів із коаліції, спікер заявив, що "в коаліції відбулася певна зрада". Заява депутатів зробила коаліцію недієздатною і спровокувала чергове загострення парламентської кризи, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Один із "зрадників" коаліції стверджує, що йому погрожують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути