середа, 08 червня 2011 12:03

Одеський мер спокушає туристів місцевими дівчатами

Одеський мер спокушає туристів місцевими дівчатами

Мер Одеси Олексій Костусєв, говорячи про туристичну привабливість свого міста, вирішив розповісти, які тут розкуті дівчата.

"Умови сьогодні для відпочинку в Одесі, я вважаю, дуже хороші. Не кажучи про те, що ми, одесити, дуже доброзичливі люди, у нас дуже багато красивих жінок і красивих дівчат, веселих", - заявив він.

"Недарма в піснях співалося: "Ах, Одеса - перлина біля моря!". Там були такі слова: "І жінки гуляють, танцюють до ранку". Насправді ...", - зазначив Костусєв.

На уточнююче питання журналіста, чи танцюють дівчата, як і раніше, мер відповів: "Танцюють", при цьому заявив, що Ніцца знаходиться в Італії (насправді у Франції - ред.).

"Одеситки танцюють до ранку. І не будемо приховувати, багатьох залучають приїжджати сюди саме наші дівчата, наші жінки, тому що вони веселі, вони розкуті, красиві. І я думаю, що цього в Італії, десь у Ніцці, ти не знайдеш ...", - сказав Костусєв.

Нагадаємо, в січні в своєму виступі в рамках Всесвітнього економічного форуму в швейцарському Давосі президент Віктор Янукович закликав всіх приїжджати в Україну навесні, коли, за словами глави держави, "розквітають каштани і роздягаються жінки".

Зараз ви читаєте новину «Одеський мер спокушає туристів місцевими дівчатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути