четвер, 12 травня 2011 11:24

Мер Одеси став героєм бойовика до Дня Перемоги

Мер Одеси став героєм бойовика до Дня Перемоги

Мер Одеси Олексій Костусєв для привітання одеситів з Днем Перемоги знявся в незвичайному відеоролику, який за стилем нагадує голлівудський бойовик

Півторихвилинний сюжет цього відео, в якому радянський солдат, рятуючи дитину, "вирубує" ворога лопатою, викурює сигарету, а потім піднімає червоний прапор, змонтований з відеозаписом привітання Олексія Костусєва.

Як розповіла кореспонденту начальник Департаменту інформації мерії Ганна Осипчук, на виробництво цього ролика не витрачено жодної копійки з міського бюджету.

"Він знятий волонтерами ", - зазначила вона.

Нагадаємо, нещодавно виявилося, що одеський міський голова  пише з грубими граматичними помилками. Так у розпорядженні видання Свободная Одесса опинився документ, підписаний Костусєвим. "Готовте доклад КРУ на исполкоме", - написано від руки на бланку міського голови. За правилами російської мови, слово "готовьте" пишеться з м'яким знаком.

Як повідомлялося, раніше Костусєв зажадав від службовців мерії надавати йому документи виключно на російській мові.

Днями депутат Одеської міськради, за сумісництвом головний редактор газети Одеський вісник Григорій Кваснюк допустив 14 помилок у зверненні до Кабінету міністрів.

Раніше одеський губернатор Едуард Матвійчук після "Уроку мужності" зробив декілька орфографічних помилок у книзі почесних гостей однієї з одеських шкіл, пишучи російською.

Зараз ви читаєте новину «Мер Одеси став героєм бойовика до Дня Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути