Ексклюзиви
субота, 02 червня 2012 18:57

Об'єднання опозиції може бути тільки на ідеологічних засадах - Кендзьор

Об'єднання опозиції може бути тільки на ідеологічних засадах - Кендзьор
Ярослав Кендзьор нагадав про гріхи Тимошенко і БЮТ. Фото: gazeta.ua

Виборці говорять, що вже нікому не вірять, бо всі однакові. Але яка альтернатива?

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Ярослав Кендзьор.

"Коли аналізую, з якого політичного матеріалу формується нинішня опозиція, з достовірністю мінімум 95% можу спрогнозувати фінал. Об'єднання групи людей може бути міцне, ефективне, якщо вибудуване на ідеологічних засадах. А в це об'єднання ідуть абсолютні антиподи. Що може бути спільного у "кучмівського директора" Олександра Волкова та Андрія Парубія? Одна мотивація — потрапити до парламенту. Коли найбільш вересклива частина опозиції — БЮТ бореться проти бандитів, диктатури, то я згадую політичні "загули" Юлії Володимирівні та її фракції із сьогоднішньою владною командою. 2008 року вони понаприймали низку законів, що творили диктатуру, - заявив нардеп.

За його словами, до цього вела Конституція, яку спільно розробляла Партія регіонів та Блок Юлії Тимошенко.

"У березні 2009-го я побував у партійному офісі Юлії Володимирівни. Нас прийшло шестеро депутатів. Привів Борис Тарасюк. Аби підкреслити свою близькість із прем'єр-міністром, він демонстративно при нас подзвонив Юлії Володимирівні, сказав: "Наша команда уже у вашому офісі". Нам переповів, що вона буде через 40-50 хвилин. Секретарка для кожного витягла проект Конституції. Вона була прописана під дві політичні сили і двох лідерів, аби робити, як Путін із Медведєвим. Бо консультантом та зв'язковим у них був Віктор Медведчук. Не знаю, що Януковичу впало на голову на Зелені свята на подвір'ї Печерської лаври. Але якби його тоді не осінило і він не відмовився від цього "сватання", ми сьогодні вже мали б сформовану типову диктатуру, проти якої сьогодні так активно бореться команда Юлії Тимошенко, - зауважив Кендзьор.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ

Зараз ви читаєте новину «Об'єднання опозиції може бути тільки на ідеологічних засадах - Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути