четвер, 06 вересня 2012 13:36

Об'єднана опозиція планує розгорнути масштабну антикорупційну діяльність

Об'єднана опозиція планує розгорнути масштабну антикорупційну діяльність
Корупція починається з Ради, впевнений Пишний. Фото: liga.net

Об'єднана опозиція буде боротися з корупцією через люстрацію і почати пропонує з представників влади. Про це сказав представник об'єднаної опозиції Андрій Пишний.

Він наголосив, що одним із найголовніших завдань опозиція бачить саме боротьбу із корупцією.

"Перш за все це масштабна антикорупційна діяльність. Одним із заходів якої є проведення антикорупційної люстрації. Антикорупційна люстрація неможлива без вирішення політичної складової цього питання. Корупція починається з Ради, з Банкової, з Грушевського. Тому об'єднана опозиція ставить за мету можливість притягнути до відповідальності посадових осіб. Від так постає питання імпічмента президента та створення спеціальної тимчасової слідчої комісії щодо розслідування економічних зловживань", - сказав опозиціонер.

Пишний наголосив, що принципової позицією об'єднаної опозиції є те, що всі положення передвиборної програми мають підкріплюватись не лише політичними гаслами, але і законопроектами. Він розповів, що вже розроблено більше 80 законопроектів, які відтворюють програму об'єднаної опозиції. Зокрема серед них є і 2 законопроекти щодо боротьби із корупцією. Це законопроект про національне антикорупційне бюро і законопроект про проведення антикорупційної люстрації.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднана опозиція планує розгорнути масштабну антикорупційну діяльність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути