четвер, 17 липня 2014 18:28

Громадські організації делегують Медведчуку право представляти їх інтереси в переговорному процесі на сході України

Громадські організації делегують Медведчуку право представляти їх інтереси в переговорному процесі на сході України

Сьогодні, 17 липня, у Київському міському будинку вчителя відбувся Всеукраїнський з'їзд громадських організацій-членів ВГО "Об'єднання громадських організацій "Народна рада". Делегати з'їзду визначили завдання громадських діячів щодо консолідації суспільства та ініціювання мирного врегулювання конфлікту на сході України.
Учасники вірять, що Президент України почує думку представників громадянського суспільства і світової спільноти і зробить все можливе для встановлення миру і стабільності в Україні.

У рамках з'їзду понад 300 делегатів, що представляють 4,5 тис. громадських організацій, благодійних фондів та фундацій, підписали звернення до Президента України Петра Порошенка, в якому відзначили досягнення Медведчука як відомого політика, спеціаліста з питань конституційного права та державного будівництва та делегували йому право представляти інтереси своїх організацій "для припинення братовбивчого військового протистояння на сході країни".

"Досвідчений юрист-практик, автор конституційної реформи, яка повернула Україну на шлях демократичного розвитку, Віктор Медведчук виступає за територіальну цілісність і єдність України", - йдеться у зверненні.

На думку представників громадськості, ідеї, які висловлює Медведчук, його позиція та переконання близькі і зрозумілі багатьом жителям Донбасу.

"Ми впевнені, що Віктор Медведчук як політик і громадський діяч, який зробив значний внесок у розбудову незалежної України, користується авторитетом не тільки в нашій країні, але і за її межами. Саме Медведчука запропонувала залучити до переговорного процесу з врегулювання конфлікту на сході України канцлер Німеччини Ангела Меркель. Цю пропозицію підтримали і особисто Ви, пане Президент, а також Президент Франції Франсуа Олланд і Президент Російської Федерації Володимир Путін", - підсумували делегати з'їзду.

Зараз ви читаєте новину «Громадські організації делегують Медведчуку право представляти їх інтереси в переговорному процесі на сході України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути