понеділок, 23 травня 2011 13:28

Обраним жертвам "Еліти-Центру" дадуть довгоочікувані ключі

Обраним жертвам "Еліти-Центру" дадуть довгоочікувані ключі

АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд"(Київ) у вівторок відкриє під заселення житловий будинок по пр.Правди, 5-Б у Подільському районі Києва, 31 квартира в якому передбачена для постраждалих від афери "Еліти-Центру".

У ході заходу голова Київської міськдержадміністрації (КМДА) Олександр Попов вручить ключі від 31 квартири постраждалим від махінацій "Еліти-Центру".

У повідомленні холдингу зазначається, що Київському інвестиційному агентству, яке виступило замовником будівництва даного будинку, передана 31 квартира площею 2,27 тис. кв. м, зокрема, п'ять однокімнатних квартир по 41 кв. м, 15 двокімнатних квартир (62,8-73 кв. м), 11 трикімнатних квартир (90,3-93,5 кв. м).

Житлова площа односекційного 22-поверхового будинку, який був введений в експлуатацію в березні 2011 року, становить 9,13 тис. кв. м, площа вбудованих приміщень - 627 кв. м. У будинку передбачено 126 квартир, у тому числі однокімнатних - 42, двокімнатних - 21 і трикімнатних - 63.

Генпідрядником виступає ВАТ "Домобудівний комбінат № 3" (Київ), інвестор - ХК "Київміськбуд".

ХК "Київміськбуд" створена на базі майна державної комунальної будівельної корпорації "Київміськбуд" в 1994 році шляхом об'єднання в її статутному капіталі контрольних пакетів акцій 28 підприємств і інших активів. У "Київміськбуд" входять 40 ВАТ, у яких холдинг володіє акціями, шість дочірніх підприємств і 51 підприємство на правах асоційованих членів.

Зараз ви читаєте новину «Обраним жертвам "Еліти-Центру" дадуть довгоочікувані ключі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути