Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2012 10:43

Об'єднана опозиція пропонує не угоду про коаліцію, а документ "під вибори" - експерт

Об'єднана опозиція пропонує не угоду про коаліцію, а документ "під вибори" - експерт
Віталій Бала. Фото: ukr.obozrevatel.com

Політична угода про створення коаліції демократичних сил у наступному парламенті, яку представники Об'єднаної опозиції пропонують підписати іншим опозиційним силам — є виключно документом "під вибори".

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив політолог Віталій Бала.

"Абсолютно зрозуміло, що коли такі заяви тим, більше публічного характеру, робить політична сила, вона переслідує дві цілі: бере ініціативу та виступає промоутером певних дій і практично досягає свого другого завдання — інформаційного приводу. Навколо цього документу будуть точитися розмови та обговорення", - сказав він.

При цьому він зауважив, що можливість підписання цієї угоди, це вже інша розмова. "Я, прочитавши, навіть, перші пункти, побачив, що там є важливі пункти з точки зору виборчої кампанії: закон про мову, податковий закон..Все зараз заточене під вибори, але, якщо там не написано, що ми повернемо повноваження ВР в бюджетній політиці, та інших питаннях, які були передані АП чи Кабміну, то говорити тут про якість серйозні речі досить важко. Це реально документ для виборів", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднана опозиція пропонує не угоду про коаліцію, а документ "під вибори" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути