понеділок, 01 жовтня 2018 16:46

Про мир я кажу чи про економіку – у мене під кожен пункт є законопроект - Мураєв

Про мир я кажу чи про економіку – у мене під кожен пункт є законопроект - Мураєв
Нардеп Євгеній Мураєв заявив, що жоден із політиків, хто презентує свою передвиборчу кампанію, не має реального підґрунтя за гарними гаслами. Фото: Корреспондент.net

Євгеній Мураєв обіцяє презентувати програму політичної партії "Наші" вже наступного місяця.

Про це політик заявив в інтерв'ю виданню Главком.

"Я зараз живу на роботі – готую презентацію програми, формуємо структури, налагоджуємо роботу підрозділів. У мене понад 160 законопроектів, я розповім, як і що зроблю. Про мир я кажу чи про економіку – у мене під кожен пункт є законопроект", - пояснив голова політичної партії "Наші" Євгеній Мураєв.

Народний депутат заявив також, що жоден із політиків, хто презентує свою передвиборчу кампанію, не має реального підґрунтя за гарними гаслами.

"Я свою програму винесу на громадське обговорення. І якщо хтось запропонує краще, я з цим погоджуся та зміню її", - пообіцяв політик.

Раніше в ефірі каналу "TOPINFORM" Мураєв розказав про те, що майже всі політичні партії України мають однакові пункти програми.

"Я хочу дискусію навколо пунктів Закону. Як ми можемо врегулювати ті чи інші проблеми, або що в Законі не так і потребує змін? Усі хочуть миру. А як його забезпечити? Мир - це умова, а не підписані документи. Нам необхідно створити умови, за яких мир можливий", - пояснив Євгеній Мураєв.

Зараз ви читаєте новину «Про мир я кажу чи про економіку – у мене під кожен пункт є законопроект - Мураєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути