четвер, 10 червня 2010 08:15

НУ-НС запитав у Шустера, чому у студію ходять балаболи

НУ-НС запитав у Шустера, чому у студію ходять балаболи

В ефірі Шустер Live посварились народний депутат від НУ-НС Олександр Бондар і голова Держкомітету України з питань регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський.

"Нунсівець" обурився тим, яких гостей до себе у студію запрошує Савік Шустер.

"Регіонали" спеціально вам дають таких людей, чи ви запрошуєте, щоб опозиція не мала права на слово? - запитав він у телеведучого. - Раніше Чечетов балаболив всю передачу, а зараз на його місці цей Бродський сидить. Що він постійно балаболить?"

Бондар розізлився на слова опонента про те, що приймальню "бютівця" Костянтина Бондарєва могли штурмувати через убивцю-Лозінського. Мовляв, таким чином міліція перевіряє, чи є ще такі люди у фракції.

"Чому ти знущаєшся над тим, що відбувається у державі?! - звернувся "нунсівець" до Бродського. - Тобі смішно?! Я нагадаю як ти став депутатом Верховної Ради. Тебе заарештували і закрили в тюрмі. Завдяки цьому ти і став депутатом".

За словами Бондара, у нас така ситема, що цьому (штурму приймальні "бютівця" - ред.) не дивуються.

"Це звичний порядок речей. Треба піднімати людей проти цих випадків, щоб не насміхались, як мій колега", - наголосив він.

Нардеп нагадав, "коли так тиснули на Бродського, то він був страждалець, а зараз він герой".

"У всіх авторитарних режимах ті, хто аплодували і "йорнічали" з приводу перших, ставали другими. Наступним буде Бродський, до якого так само прийдуть з автоматами. Він "доумнічається"! Йому зараз весело, а потім буде бігти до нас, щоб ми його захищали", - додав Бондар.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС запитав у Шустера, чому у студію ходять балаболи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути