Ексклюзиви
середа, 12 травня 2010 20:38

НУНС напружують експромти Путіна

НУНС напружують експромти Путіна
Опозиція боїться несподіваних експромтів від Москви під час зустрічі українського і російського президентів17 травня. Про це у телепрограмі Про головне заявила "нунсівка" Ірина Геращенко.

"Дуже важливу роль під час зустрічі російського і українського керівництва грають експромти російської сторони. Нас це хвилює", - сказала вона.

Геращенко нагадала, що під час минулої російсько-української зустрічі "звідкілясь виникла Чорноморська угода – збільшення терміну перебування флоту, яка писалася не в Україні".

" Про неї не знали навіть наші дипломати, які роками займаються темою російського флоту. Так само ми бачили здивоване обличчя Азарова, ми йому співчували у ті хвилини, коли Путін під час перемовин  сказав: "Давайте об"єднаємо "Газпром" і "Нафтогаз". Так само звучать експромти: давайте напишемо спільні підручники з історії, об"єднаємо атомну енергетику", - зазначила "нунсівка".

За її словами, опозиція намагалася задати уряду запитання, що буде, якщо Росія і цього разу (17 травня) виступить з експромтами. "Ви здасте все, як це було у випадку з ЧФ чи все ж таки збережете обличчя?", - запитала Геращенко.

Відповідаючи на питання, чи буде НУНС брати участь в акціях протесту у разі підписання таємних угод між Росією та Україною 17 травня Геращенко сказала: "Ми будемо до останнього парламентськими і непарламентськими методами захищати національні інтереси України. Але сподіваємося, що влада не піде на це".

Геращенко також повідомила, що НУНС не входитиме до нещодавно створеного комітету захисту України.

"Наша фракція прийняла рішення, що ми будемо координувати наші дії з комітетом захисту, але про входження рішення не прийнято", - зазначила "нунсівка". Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «НУНС напружують експромти Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути