Ексклюзиви
неділя, 02 травня 2010 12:53

Путін здивував Герман

Путін здивував Герман

Заступник глави Адміністрації Президента України Ганна Герман наголошує, що питання об'єднання "Газпрому" і НАК "Нафтогаз України" ще не обговорювалось і є лише ідеєю російської сторони.

Про це вона сказала в інтерв"ю Бі-Бі-Сі, коментуючи пропозицію прем"єр-міністра Росії Володимира Путіна про об'єднання "Газпрому" і "Нафтогазу", яку той висловив у Сочі під час зустрічі з українським прем'єр-міністром Миколою Азаровим 30 квітня.

За словами Герман, цю ідею треба обговорювати з точки зору національних інтересів України.

"Треба обговорювати, сідати рахувати. Дивитися, чи це прийнятно для України з точки зору її національних інтересів, а тоді коментувати. Це - ідея, яку висловив російський Президент (мається на увазі прем"єр Путін – ред.). Кожна ідея має право на існування. Її треба обговорювати, але лише з кута зору наших національних інтересів", - зауважила вона.

Як сказала Герман, якщо Україні це буде цікаво і вигідно, то "можна про це продовжувати розмову, якщо - ні… Ця ідея має зависнути в повітрі".

Говорячи про те, чи давав подібні директиви Президент України Віктор Янукович для переговорів російського та українського прем"єрів, Герман зауважила: "Ну, знаєте, російський Президент (прем"єр - ред.) висловлює багато несподіваних ідей. Їх можна по-різному сприймати, можна дивуватися, можна обговорювати. Це треба робити лише з точки зору українських національних інтересів".

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Путін здивував Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути