вівторок, 27 вересня 2011 11:23

НУ-НС хоче об'єднатися з "ідеологічно близькими" політичними силами

НУ-НС хоче об'єднатися з "ідеологічно близькими" політичними силами

Партія "Наша Україна" прагне до об'єднання з "ідеологічно близькими" політичними силами, у цьому напрямку зараз проходять консультації, заявив член політради цієї партії Данило Лубківський телеканалу ТВі.

Політик наголосив, що "увагу людей навмисно відволікають на другорядні теми про розколи, розкольників, що буде з Віктором Ющенком і т.д. Ми не коментуємо ані плітки, ані публікації вигаданих авторів".

"Але є потреба сказати по суті проблеми. В Україні немає національної опозиції: реальної політичної альтернативи – здорової, національної, широко мислячої, - такої, яка дає перспективу. Зараз триває процес формування такої альтернативи. Це викликає протидію – не лише з боку влади, але й з боку опозиційного середовища, яке є суперечливим, неоднорідним і, відтак, у підсумку дуже часто бездіяльним. Люди шукають альтернативу, а їм чергові "керманичі" нав'язують кулуарні розробки. Спроби протидіяти появі нової політичної альтернативи будуть постійно, і ми ставимося до цього спокійно", - зауважив Лубківський.

"Ми хочемо об'єднання з ідеологічно близькими партіями, які сповідують національні і демократичні погляди, що дають перспективу країні. Зараз відбуваються консультації на цю тему. Маю надію, що така робота дасть результат", - заявив Лубківський.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС хоче об'єднатися з "ідеологічно близькими" політичними силами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути