четвер, 25 травня 2023 23:03

Нуланд розповіла про загрози для РФ у разі відмови вивести війська з України

Нуланд розповіла про загрози для РФ у разі відмови вивести війська з України
Вікторія Нуланд звернула увагу на проблеми Росії. Фото: eastnews.ua

Російський президент Володимир Путін поставить під загрозу свою армію, гроші і економіку, якщо не виведе війська з України.

Путін має зрозуміти, що США будуть підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно. Про це сказала заступниця Державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд під час Київського безпекового форуму, передає Gazeta.ua.

"У Росії все більше тіл буде повертатись в цинкових трунах, і вони усвідомлять масштаб трагедії. Трагедія відбувається не лише в Україні, в Росії теж. Запитання до Путіна, чи він розуміє, що його керівництво всередині країні зазнає поразки?", – підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нуланд розкрила нову інформацію про підготовку ЗСУ до наступу

На саміті у Вільнюсі НАТО має намір більш чітко висловити свою підтримку.

"Я думаю, що у Вільнюсі Україна може очікувати чіткішого висловлення того, що ми вже казали. Що ми підтримуємо Україну, яка все більше стає демократичною і сильною. І ми підтримуємо її у довгостроковій перспективі - як кожна окрема країна-член Альянсу, так і колективно. Ми також співпрацюємо в галузі розвідки, кібербезпеки, і українці побачать ці потужні стосунки між НАТО і Україною", – вказала Нуланд.

Саміт НАТО відбудеться 11-12 липня у столиці Литві Вільнюсі.

Україна стане членом НАТО. Зараз союзники зосереджують зусилля на тому, щоб Україна перемогла російського агресора, сказав генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг.

Зараз ви читаєте новину «Нуланд розповіла про загрози для РФ у разі відмови вивести війська з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути