четвер, 08 квітня 2010 13:57

Новий губернатор Вінниччини пообіцяв працевлаштувати свого попередника

Автор: Тетяна Щербатюк
 

7-го квітня о 17.00 в залі засідань Вінницької облдержадміністрації віце-прем"єр Володимир Сівкович представив нового губернатора області. Ним став Володимир Демішкан, який до цього часу очолював "Укравтодор".

"Володимир Федорович пройшов через велику кількість державних посад. Він є одним з кращих фахівців з будівництва доріг, був заступником міністра транспорту. Користується великою довірою Президента України і прем"єр-міністра України", - сказав Сівкович.

Сам Демішкан зауважив, що вперше попав на Вінниччину років 30 тому.

"Наше підприємство було закріплене за Вінницькою областю. Сюди ми приїжджали на уборку буряка. Ще відтоді я запам"ятав, які привітні та добрі люди тут живуть", - згадував він.

"Я з великою повагою ставлюсь до Олександра Георгійовича (екс-губернатор Вінниччини Олександр Домбровський - Gazeta.ua). Багато справ започатковано ним. На мені лежить велика відповідальність не зруйнувати, а примножити їх. Я пам"ятаю, якою Вінниця була, і якою стала. Це дорогого коштує. Я сподіваюсь, ми знайдемо спільну мову. Олександр Георгієвич буде обов"язково задіяний. Будемо разом завершувати справи, які він розпочав. І ніколи не будемо ворогами", - продовжував новопризначений губернатор.

"Хочу завірити Президента і всіх вінничан, що все зроблю для того, щоб не опозорити Вінниччину. І разом з цими прекрасними людьми робити все найкраще для області і для людей", - підсумував він.

Володимир Демішкан народився 16 листопада 1949 року в Кіровоградській області. Одружений, має 4 дітей, молодшому сину - 13 років. Закінчив Донецький політехнічний інститут. Працював у Луганській області. Член Партії Регіонів, народний депутат України з 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Новий губернатор Вінниччини пообіцяв працевлаштувати свого попередника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути