Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2014 10:26

Новопризначений черкаський губернатор встановить у адміністрації веб-камери

Новопризначений черкаський губернатор встановить у адміністрації веб-камери
Фото: Ірина ПАТЛАТЮК

Бізнесмен Юрій Ткаченко, якого Олександр Турчинов призначив на посаду голови Черкаської облдержадміністрації, планує встановити в ОДА веб-камери і налагодити роботу правоохоронців в області.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua

"Знаю що треба робити в області сьогодні. Перше, треба створити таку атмосферу в області, щоб люди не боялися виходити на вулиці. Має бути у громадян відчуття безпеки. Крім того треба підняти моральний дух міліції. Якомога швидше призначити керівника обласної міліції. Буду на цьому наполягати. Автомайданівці будуть координувати і допомагати працювати міліції. Думаю це покращить ситуацію і співпраця буде кращою", - розповів Юрій Ткаченко.

Від першої пропозиції очолити область Ткаченко відмовився на користь батьківщинівця Анатолія Бондаренка. Другу пропозицію прийняв, проте місцева "Батьківщина" виступила проти призначення. Ткаченка підтримав "УДАР", по чиїй квоті він пройшов.

"Батьківщина" так ставиться до мого призначення, бо хотіли, щоб на посаді був Анатолій Бондаренко. Коли ми їздили до міністра кабінету міністрів Остапа Семерака, я сказав, що підтримую кандидатуру Бондаренка. Кажуть, що було обговорення і призначили мене. Але мене не просто призначили, а зобов'язали. Не бачу себе великим політиком, але в цей важкий час готовий організувати роботу області", - сказав губернатор.

Юрій Ткаченко за часів президента Віктора Ющенка був керівником Черкаської обласної податкової інспекції. Він є співвласником черкаської торгової мережі "Молі", підприємств "Золотоніський бекон", "Золотоніські сади", фермерського господарства "Воля", одного з найдорожчих черкаських ресторанів "Ботічелі", "Фермерський ринок".
"Займався бізнесом до влади і буду займатися після того, як піду з посади. Бізнес не приховую. Я самодостатня людина. Всі кроки буду робити разом із громадою і під контролем громади. Я живу у Черкасах, планую тут жити і працювати далі. Збирати статки і виїжджати кудись, як мій попередник, в мене в планах нема. Тому думаю про те, як буду людям в очі дивитися", - розповів Юрій Ткаченко.

Нагадаємо, вчора у Черкасах кілька десятків людей вимагали, щоб Юрій Ткаченко погодився на посаду лише після узгодження з черкаським майданом. Сьогодні губернатор має зустрітися з черкащанками на Соборній площі. Кожен зможе задати питання.

Зараз ви читаєте новину «Новопризначений черкаський губернатор встановить у адміністрації веб-камери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути