четвер, 29 серпня 2019 13:05

Новообраний депутат Тищенко образився на журналістку за питання про Іловайськ

Новообраний депутат Тищенко образився на журналістку за питання про Іловайськ
Новообраний депутат Микола Тищенко образився на журналістку через питання про Іловайськ. Фото: radiosvoboda.org

Новообраний нардеп Верховної Ради від партії "Слуга народу" Микола Тищенко не зміг відповісти журналістці на питання про Іловайськ.

29 серпня нардепи зібралися біля Стіни пам'яті полеглих за Україну, щоб у День пам'яті захисників віддати їм шану. Журналіст видання Радіо. Свобода спитала у ведучого, чому варто починати роботу нової Ради саме звідси.

"Це приклад для всіх, що ми прийшли працювати і змінювати країну. І в перший день ми вирішили віддати данину поваги сім'ям загиблих, воїнів, героїв, і тільки так - героїв", - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечір перед Радою: Вакарчук заспівав на ювілейному концерті з ТНМК

Коли кореспондент спитала у нього про події 5-річної давнини, чоловік відповів:

"Так, це пам'ятає вся країна, і це дає нам можливість зрозуміти, що ми прийшли міняти країну, ми прийшли працювати. Сьогодні дуже відповідальний день, ми приймаємо присягу і це важливо для всіх нас, не тільки для депутатів "Слуги народу", а й інших депутатів інших політичних фракцій".

На уточнююче питання журналістки, чому Володимир Зеленський призначив Днем пам'яті захисників саме 29 число, Тищенко відповів, що це варто запитати особисто у президента. А потім образився.

"Мені що, два роки? Я до вас більше не підійду. Ну мені ж не два роки. Ви мені задаєте питання як дворічному хлопчику. Це вперше і востаннє, коли я з вами спілкувався", - заявив новообраний нардеп.

29 серпня 2019-го вперше відзначається День пам'яті захисників. Саме цього дня 5 років тому в Іловайському котлі, наймасштабнішої трагедії на Донбасі, загинули сотні українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Новообраний депутат Тищенко образився на журналістку за питання про Іловайськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути