четвер, 26 травня 2011 13:10

Новодворська: обрання Януковича - трагедія для України

Новодворська: обрання Януковича - трагедія для України

Легендарний російський опозиціонер Валерія Новодворська називає президента Віктора Януковича зрадником України.

За її словами в Україні триває процес радянізації.

"Ваша країна потихеньку перестає бути незалежною державою, а все більше прив'язується до Москви. Янукович - це зрадник і колабораціоніст. Він по шматочку віддає Україну Росії. Вже Чорноморський флот у вас поселив навіки, радянську символіку робить державною. Це не просте невігластво і не його особисті переконання. Він був обраний Москвою саме тому, що сприятиме реставрації радянської України", - сказала вона.

"Янукович віддає Москві все, що тільки можна", - додала вона.

На репліку про те, що Янукович рухає Україну в ЄС, Новодворська відповіла так: "Нісенітниця. Не рухаються в Зону вільної торгівлі з ЄС під червоним прапором і Чорноморським флотом на хвості. Також по дорозі до Європи не заводять кримінальні справи проти львівських регіональних депутатів тільки за те, що вони спробували захистити національну гідність Україні", - сказала політик.

"У львівському конфлікті Янукович став на бік Москви. Це ще раз доводить, що він зрадник. Він захищає не своє місто Львів, не свою партію "Свобода", не депутатів львівської міськради, а тих, хто на московські гроші влаштував у Львові провокацію з червоними прапорами і портретами сталінськими. Заздалегідь знаючи, що з цього вийде, бажаючи тисняви і, щоб ветеранів затоптали в цій тисняві, а, потім, інкримінуючи все це опозиції", - додала вона, зауваживши, що обрання Януковича - це трагедія для України.

Зараз ви читаєте новину «Новодворська: обрання Януковича - трагедія для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

139

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути