субота, 27 липня 2013 19:36

Новий замах на FEMEN: невідомі викрали трьох активісток і фотографа New York Times

Організація FEMEN в Україні заявила, що невідома група людей напала на трьох FEMENісток і одного журналіста, які виходили з дому на акцію протесту проти святкування 1025-річчя хрещення Русі.

Зокрема, як повідомляє прес-служба організації, учасниці руху Оксана Шачко, Олександра Шевченко, Яна Жданова і фотограф Дмитро Костюков, який працює для видання New York Times, були жорстоко побиті біля під'їзду, після чого їх силою затягнули в машину і увезли в невідомому напрямку .

За словами колег постраждалих, зв'язку з ними немає.

"У зв'язку з приїздом до України основних ворогів демократії і свободи - диктатора Путіна і попа Кирила Гундяєва, спецслужби Росії за сприяння спецслужб України влаштували справжній терор проти активістів FEMEN та їхніх прихильників", - заявили в організації.

Там вважають, що саме Путін і близькі до нього представники духовенства несуть відповідальність за замах на активістів FEMEN.

 

"Такими характерними для кремлівського карлика діями він мстить за гановерську топлес-атаку, за напад на патріарха Кирила в аеропорту минулого року і за постійну критику антилюдської політики російського диктатора. Але нас не залякати! Жіноча весна іде!" - резюмували FEMENістки.

 

Нагадаємо, у четвер 25 липня увечері невідомі жорстоко побили політолога руху Віктора Святського, який був госпіталізований зі струсом мозку та переломами лицьових кісток.

Також 27 липня о 9 ранку було скоєно напад на лідера руху FEMEN Ганну Гуцол.

Зараз ви читаєте новину «Новий замах на FEMEN: невідомі викрали трьох активісток і фотографа New York Times ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути