середа, 01 грудня 2021 17:26

Ніяких ділових перемовин: Аваков заявив, що не зустрічався з Ахметовим у Вільнюсі

Ніяких ділових перемовин: Аваков заявив, що не зустрічався з Ахметовим у Вільнюсі
Колишній міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков з лікарем Євгеном Скомаровським літали у Вільнюс на день народження телеведучого Савіка Шустера. Фото: t.me/AvakovArsen

Колишній міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не зустрічався із олігархом Рінатом Ахметовим у Вільнюсі наприкінці листопада.

І не бачив, щоб хтось з присутніх на дні народженні Савіка Шустера гостей вів серйозні ділові переговори. Про це повідомив 1 грудня у коментарі "Радіо Свобода".

"Я вчора побачив, що Рінат Ахметов прилетів у той же термінал за пʼять хвилин до мене, але я при відльоті його не бачив. Я готовий коментувати все, що стосується мене. І я відповім що ні, жодних зустрічей з Рінатом Леонідовичем у Вільнюсі не відбувалося", – сказав Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список гостей перевіряв КДБ: Шустер відреагував на розслідування журналістів щодо його дня народження

Раніше Арсен Аваков виклав у соцмережі фото зі святкування дня народження Савіка Шустера у Вільнюсі. На фото, окрім Авакова і Шустера, були експрем'єр-міністр Володимир Гройсман, журналіст Дмитро Гордон та лікар Євген Комаровський.

"Я дуже досвідчена людина у цій сфері. І фотографію я виклав хоч і жартома, але не просто так. Ті люди, які там були і захотіли сфотографуватися, не приховували цього факту. І я не приховував. На державних гвинтокрилах я туди не літав і все оплатив власним коштом. І поїхав дійсно до Савіка (Шустера), і нормально провів там час", – додав Арсен Аваков.

Журналісти "Української правди" провели розслідування, що низка українських політиків літали у Вільнюс на святкування дня народження Савіка Шустера. Окремим чартером через Париж у Вільнюсі опинився і Рінат Ахметов.

За інформацією журналістів, Ахметов використав святкування дня народження телеведучого у Вільнюсі для "підшукування кандидатів у президенти".

.

Зараз ви читаєте новину «Ніяких ділових перемовин: Аваков заявив, що не зустрічався з Ахметовим у Вільнюсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути