вівторок, 21 лютого 2012 17:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецькі лікарі: остаточні результати обстеження Тимошенко ще не готові

Німецькі лікарі: остаточні результати обстеження Тимошенко ще не готові

Німецька лікарня "Шаріте" заявляє, що лікарі, які обстежили екс-прем'єра Юлію Тимошенко, не оприлюднили її діагноз і не беруть участь у спекуляціях.

Про це йдеться у повідомленні лікарні, повідомляє "Українська правда".

"Рано вранці 15 лютого німецькі лікарі склали короткий попередній висновок, в якому, серед іншого, вони запросили додаткові результати аналізів і запропонували додаткові обстеження", - говориться в повідомленні.

"Остаточний висновок з докладними необхідними рекомендаціями з подальшим медичним процедурам буде представлено по завершенні цих заходів", - підкреслює лікарня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі лікарі ще спростують заяви МОЗу щодо діагнозу Тимошенко - Власенко

У повідомленні уточнюють, що в найближчі дні попередній висновок буде узгоджено з результатами, отриманими в ході окремого медичного обстеження пацієнтки.

"Дії німецьких лікарів в повній мірі відповідають процедурі, узгодженій з компетентними органами України", - зазначили у лікарні.

"Спекуляції в українській пресі навколо стану здоров'я пані Тимошенко і пов'язаного з цим медичного обстеження, проведеного професором Айнхойплем і професором Хаасом, повністю позбавлені підстав", - підкреслюється в заяві лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Тимошенко не виключає, що маму доведеться оперувати

"Посилаючись на свій обов'язок зберігати лікарську таємницю і дотримуватися узгодженої процедури, обидва лікаря заявляють, що вони не будуть брати участь у цих спекуляціях", - підкреслює лікарня.

"Вони звертаються до всіх сторін із закликом поставити в центр уваги лише медичну ситуацію пацієнтки", - сказано в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі лікарі: остаточні результати обстеження Тимошенко ще не готові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути