понеділок, 20 лютого 2012 08:57

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Дочка Тимошенко не виключає, що маму доведеться оперувати

Дочка Тимошенко не виключає, що маму доведеться оперувати

Дочка екс-прем'єр-міністра Євгенія Тимошенко заявляє про необхідність негайної медичної допомоги Юлії Тимошенко у зв'язку з серйозним захворюванням хребта.

Зокрема, як повідомила прес-служба "Батьківщини", Євгенія відзначила, що якщо зараз, після діагнозу німецьких лікарів, які дійшли висновку, що у неї грижа, так триватиме і далі, і їй не буде надано медичну допомогу, потрібна буде операція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенію Тимошенко не пускають до матері: "Їй довелося захищати себе самій"

"Цю операцію не можна проводити в колонії. Звичайно ж, операція поза стінами колонії повністю суперечить інтересам режиму, влади, пенітенціарної служби, яка працює за прямими вказівками Віктора Януковича", - сказала Євгенія в інтерв'ю радіо "Свобода". 

Дочка Юлії Тимошенко підкреслила, що лікарі, призначені Міністерством охорони здоров'я України, фальсифікують діагноз її матері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник Тимошенко звинуватив лікарів МОЗ у нетриманні язика за зубами

"Мама дуже багато разів відмовлялася і у письмовій, і в усній формі від огляду українськими лікарями, оскільки їй запропонували тих лікарів Міністерства охорони здоров'я, які фальсифікують діагнози, говорячи про те, що вона здорова. Завдання зрозуміле: такий діагноз дозволяє щоденно проводити слідчі дії в камері, а мама хвора і фактично не піднімається з ліжка. Через цей біль у спині вона не може спати, знеболюючі засоби не допомагають", - додала вона.

 

Зараз ви читаєте новину «Дочка Тимошенко не виключає, що маму доведеться оперувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути