четвер, 16 лютого 2012 08:56

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захисник Тимошенко звинуватив лікарів МОЗ у нетриманні язика за зубами

Захисник Тимошенко звинуватив лікарів МОЗ у нетриманні язика за зубами

Захисник Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко звинуватив представників Міністерства охорони здоров'я (МОЗ) у нетриманні язика за зубами у справі обстеження стану ув'язненої Юлії Тимошенко.

Зокрема, в ефірі "5 каналу" Власенко відзначив, що для Тимошенко дуже важливе питання конфіденційності стану її здоров'я.

"Це її приватна річ. Але у деяких ЗМІ вже з'явилась інформація – тобто відбувається те, чого так не хотіла Юлія Володимирівна", - наголосив захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко дозволила українським лікарям прочитати діагноз німецьких колег

Він також пояснив, що на обстеження Тимошенко право мали лише німецькі та канадські лікарі, а представники пенітенціарної служби могли лише наглядати за процесом.

"Якщо пані Моісеєнко (голова комісії, заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко - ред.) не знає української мови і не бачить різниці між термінами "наглядати" і "приймати участь", то, щоб їй було простіше, я поясню: пані Моісеєнко, коли ваш чоловік п'є горілку, а ви за цим дивитесь, то ви не берете участь у питті горілки, а лише наглядаєте", - заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі лікарі виявили у Тимошенко грижу хребта - джерело

За його словами, Тимошенко дозволила українським лікарям не брати участь в обстеженні, а лише ознайомитись з його результатами.

"Але до тих пір, коли цей діагноз був лише у німецьких лікарів, ніхто ні про що не знав. Потім наші співробітники Міністерства охорони здоров'я почали трохи більше говорити. Але діагноз розголошувати може лише одна особа – Юлія Тимошенко", - підкреслив Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Захисник Тимошенко звинуватив лікарів МОЗ у нетриманні язика за зубами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути