середа, 15 лютого 2012 09:48

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецькі лікарі обстежили Тимошенко і поїхали, та їхні висновки поки не розголошують

Німецькі лікарі обстежили Тимошенко і поїхали, та їхні висновки поки не розголошують

Лікарі з Німеччини завершили медичне обстеження стану здоров'я екс-прем'єра України Юлії Тимошенко і покинули Україну, залишивши висновок у закритому конверті до висновків своїх канадських колег.

"Вчора в Качанівській колонії німецькі та канадські лікарі у присутності українських фахівців більше 5:00 проводили діагностичне обстеження Тимошенко. Лікарі з Німеччини завершили огляд, залишили письмовий висновок і виїхали з України", - сказав у середу начальник прес служби Генеральної прокуратури України Юрій Бойченко.

Що стосується лікарів з Канади, то, за словами Бойченка, вони за сприяння Генпрокуратури продовжують комісійне обстеження Тимошенко.

"Після завершення огляду і оголошення результатів (канадськими фахівцями) буде відкрито конверт з діагнозом, який поставили Тимошенко лікарі з Німеччини",-сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко проти медиків з МОЗу, а від закордонних лікарів не відмовлялася - Власенко

За словами начальника прес-служби, це робиться для об'єктивності і підтвердження незалежності роботи міжнародної медичної групи.

Бойченко наголосив, що "поки залишається таємницею висновок німецьких лікарів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Імпортні" та вітчизняні лікарі прилетіли до Харкова, аби оглянути Тимошенко

Як повідомлялося, в Україну для обстеження Тимошенко прибули два лікаря з Німеччини і три з Канади. До складу комісії також були включені шість українських медиків.

Раніше в середу в Державній пенітенціарній службі України повідомили, що Тимошенко відмовилася від медобстеження. Проте потім вона дала письмову згоду на обстеження іноземними лікарями, і затримка на початку процедури обстеження була викликана переговорами про участь в обстеженні українських фахівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенка досі не пускають до Тимошенко: "Я не знаю, що вони там зараз з нею роблять"

Згодом екс-прем'єр погодилася на огляд головним терапевтом Україні, заступником голови комісії Василем Нетяженком і лікарем Державної пенітенціарної служби України.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі лікарі обстежили Тимошенко і поїхали, та їхні висновки поки не розголошують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути