понеділок, 13 лютого 2012 13:40

МОЗ може тиснути на іноземних лікарів під час обстеження Тимошенко - "бютівець"

МОЗ може тиснути на іноземних лікарів під час обстеження Тимошенко - "бютівець"

Лікарі міністерства охорони здоров'я України хочуть оглядати екс-прем'єра Юлію Тимошенко разом зі своїми іноземними колегами задля тиску на них.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

"Комісія міністерства охорони здоров'я сформована із людей, у яких відсутня будь-яка совість. Я говорив із колишнім міністром охорони здоров'я Миколою Поліщуком. Це людина, якій я довіряю, яка більше 20 років тому оперувала мою дружину. Я був тоді бідний, як церковна миша, а він з мене нічого не попросив ні тоді, ні після того. Поліщук об'єктивно дає характеристику стану здоров'я Юлії Володимирівни. Він бачив її до ув'язнення, знав, що є серйозні проблеми. Сьогодні вони загострилися. Жодна людина, яка входить до комісії МОЗ, не звернула на них уваги, і кожен з них розказує про прекрасний стан Тимошенко", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медики з МОЗ обстежать Тимошенко разом із іноземними лікарями

Депутат наголосив, що Тимошенко наполягала, аби незалежні іноземні медики оглянули її самостійно, щоб не було нав'язування думок з боку працівників МОЗу.

Бондаренко нагадав, що екс-прем'єра мали б оглянути сьогодні. "Але там починаються різні "гачки": одні всі документи оформили, інші – не всі. Це все залежить від рішення однієї людини, яка ніби-то відсторонена від всього цього. Але, очевидно, дала свої вказівки. Тепер пенітенціарна служба і МОЗ будуть їх виконувати. Я не бачу бажання зробити обстеження швидко", - пояснив "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко розповів про можливі провокації під час огляду Тимошенко

Політик також зауважив, що трьом "бютівцям"-медикам - Сергію Шевчуку, Євгену Добряку, В'ячеславу Пєрєдєрію – дано доручення моніторити ситуацію із обстеженням Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «МОЗ може тиснути на іноземних лікарів під час обстеження Тимошенко - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути