вівторок, 14 лютого 2012 18:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко таки підпустила до себе двох українських лікарів

Тимошенко таки підпустила до себе двох українських лікарів

Іноземні лікарі разом з двома українськими близько 17.00 приступили до первинного огляду екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, яка утримується в Качанівській виправній колонії в Харкові, повідомила заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Моісеєнко журналістам у Харкові.

Вона зазначила, що Тимошенко дала письмову згоду на обстеження іноземними лікарями, і затримка на початку процедури обстеження була викликана переговорами про участь в обстеженні українських фахівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко відмовилась від обстеження 6-ти лікарів з 11-ти

Моісеєнко уточнила, що екс-прем'єр погодилася на огляд головним терапевтом України, заступником голови комісії Василем Нетяженком, а також лікарем Державної пенітенціарної служби України.

"Медичне обстеження може бути досить тривалим, оскільки в комісію входять англомовні лікарі, і необхідна процедура перекладу", - зазначила Моісеєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко проти медиків з МОЗу, а від закордонних лікарів не відмовлялася - Власенко

При цьому вона не змогла сказати, скільки часу займе первинне обстеження Тимошенко, але запевнила, що "лікарі працюватимуть стільки, скільки потрібно".

Глава Державної пенітенціарної служби України Олександр Літіпков підкреслив, що часових обмежень для роботи комісії не буде.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко таки підпустила до себе двох українських лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути