вівторок, 29 травня 2012 11:55

"Німецькі лікарі не плутають клятву Гіппократа з клятвою Януковичу" - прес-секретар Тимошенко

"Німецькі лікарі не плутають клятву Гіппократа з клятвою Януковичу" - прес-секретар Тимошенко
Марина Сорока каже, німецькі лікарі змінюються не через забаганки Тимошенко. Фото: mediananny.com

Лікарі клініки "Шаріте" не плутають клятву Гіппократа з клятвою Януковичу та лікують незаконно засуджену Юлію Тимошенко вахтовим методом.

Про це заявила прес-секретар лідера партії "Батьківщина" Марина Сорока.

"Спеціально для сайту УНН, який пов'язують з Ганною Герман, нагадую слова німецького лікаря Лутца Хармса про те, що медики клініки "Шаріте" лікуватимуть лідера опозиції Юлію Тимошенко вахтовим методом", - сказала вона.

Прес-секретар нагадала, що "і доктор Лутц Хармс, і його наступниця Аннетт Райссхауєр також повідомляли, що лікування триватиме понад півроку і що перебувати в "довготривалих відрядженнях" вони не можуть".

"Підкреслюю, що німецькі лікарі повертаються до своєї роботи в клініці "Шаріте" після лікування Юлії Тимошенко у Харкові не тому, що це забаганка "вередливої" Юлії Тимошенко, яку більше півроку Банкова позбавляла медичної допомоги, а тому що вони працюють вахтовим методом та виконують свою обіцянку зробити все можливе для одужання Юлії Тимошенко",- наголосила Марина Сорока.

"На відміну від пенітенціарної служби та людей в білих халатах з МОЗ, німецькі лікарі не плутають клятву Гіппократа з клятвою Януковичу і на перше місце ставлять інтереси пацієнта", - наголосила прес-секретар.

Нагадаємо, що вчора на сайті УНН зявилася інформація про те, що до Тимошенко приїде особисто головний лікар клініки "Шаріте".

Зараз ви читаєте новину «"Німецькі лікарі не плутають клятву Гіппократа з клятвою Януковичу" - прес-секретар Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути