субота, 25 серпня 2012 01:52

Німецька актриса оголосила Берлусконі батьком своєї майбутньої дитини

Німецька актриса оголосила Берлусконі батьком своєї майбутньої дитини
Фото: reporterus.com

Одна з коханих колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі німецька актриса Сабіна Беган (справжнє прізвище Бегановіч - прим. "Газета.Ru") заявила, що чекає від нього сина, повідомляє в п'ятницю місцева газета Il Fatto Quotidiano.

"Я вагітна від Берлусконі. Все дуже просто, я ніколи не лягала в ліжко ні з ким, крім нього ", - заявила 38-річна актриса

Чутки про вагітність моделі і актриси поширилися на початку серпня, коли дівчину помітили на відпочинку на італійському узбережжі зі злегка округляється животом.

Беган неодноразово заявляла про те, що вона "глибоко закохана у італійського магната і колишнього прем'єр-міністра".

"Він магічний і неповторний, як Супермен", - сказала Беган в інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлусконі вирішив знову стати прем'єром

Беган відмовилася розповісти яка була реакція політика на новину про вагітність, але повідомила, що вони з Берлусконі як і раніше дуже близькі. Так само модель стверджує, що екс-прем'єр-міністр страждає від глибокої депресії і в його стані винні "всі ці жінки, прокляті дияволицями, які не залишають його в спокої".

76-річний Берлусконі вже має двох дітей від свого першого шлюбу, і трьох - від другого шлюбу.

В Італії екс-прем'єр Берлусконі є фігурантом відразу декількох кримінальних справ. Його підозрюють у дачі хабара в $ 600 тисяч, зв'язках з мафією і використанні послуг молодих повій, в тому числі неповнолітніх дівчат. Беган на прізвисько "Бджолина матка" була однією з постійних учасниць вечірок Берлусконі, а зараз є фігуранткою у справі проти нього.

У листопаді 2011 року парламент Італії проголосував за пакет заходів жорсткої економії, який підтримала нижня палата парламенту. Невдовзі після прийняття пакету жорстких заходів президент Італії Джорджо Наполітано заявив, що Берлусконі залишить свій пост після затвердження бюджету, що і сталося. На зміну йому прийшов Маріо Монті.

Зараз ви читаєте новину «Німецька актриса оголосила Берлусконі батьком своєї майбутньої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути