вівторок, 28 серпня 2012 19:26

Невдоволення владою досягло критичної точки — Гавриш

Невдоволення владою досягло критичної точки — Гавриш
Степан Гавриш вважає, що люди незадоволені всім. Фото: timer.od.ua

Такого невдоволення владою, як нині, не було за часів Леоніда Кучми та Віктора Ющенка, переконаний колишній віце-спікер парламенту та екс-заступник секретаря РНБО Степан Гавриш. Про це він сказав під час онлайн-конференції на "РБК-Україна", передає кореспондент Gazeta.ua.

"Такої критики влади я ніколи не чув, навіть у часи Кучми і Ющенка, - зазначив політик. - Люди незадоволені всім. Починаючи від того, що влада нічого не робить, закінчуючи скаргами на її свавілля і корупцію. Це відчуття, які складно передати, коли стоїш перед розлюченими виборцями, основна частина яких - жінки. І люди вимагають від тебе вирішення всього. Побудувати дорогу, газифікувати район, зробити освітлення на вулиці, побудувати опорний пункт міліції, влаштувати на базарі криті павільйони. Невдоволення досягло критичної точки, народ не готовий підтримувати більше нікого".

На думку Степана Гавриша, рейтинг партії влади не обвалився лише тому, що опозиції немає що виборцю запропонувати.

"У опозиції немає програмних вимог до влади, вона не веде з нею жорсткого діалогу, як і не веде діалогу з народом. Саме тому сьогодні люди не знають, кого їм підтримувати, а ті, хто готовий підтримати незалежних кандидатів, сумніваються, що їхні голоси порахують правильно. Виграти будь-який округ у добре озброєного адмінресурсу при технологіях фальсифікації виборів неможливо без прямого контакту з виборцями. Люди повинні зрозуміти, що результат виборів - це їх бажання його відстояти", - підсумував Гавриш.

Нагадаємо, Степан Гавриш був народним депутатм ІІІ та ІV скликань. Нині балотується до Верховної Ради по 176-му Чугуєвському виборчому округу Харківської області.

Зараз ви читаєте новину «Невдоволення владою досягло критичної точки — Гавриш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути