Ексклюзиви
понеділок, 18 січня 2010 00:44

Нестор Шуфрич обіцяє не переслідувати опонентів

Нестор Шуфрич обіцяє не переслідувати опонентів
Результати Віктора Януковича на виборах упевнено зафіксували перемогу опозиції над владою, заявив народний депутат-"регіонал" Нестор Шуфрич в програмі "Шустер Live" на телеканалі "Україна.

"Усі представники влади в особі Тимошенко, спікера Литвина, та поки ще президента Віктора Андрійовича Ющенка, не взяли разом стільки, як взяв (на виборах - Gazeta.ua) лідер опозиції", - додав Нестор Шуфрич.

Україна сьогодні сказала рішуче "ні" постмайданним політикам, переконаний депутат.

- І те, що народ сказав "ні" головному майданному політику Ющенку, його результати після першого туру говорять: зараз він президент лише формально, але не де-факто, - переконаний Нестор Шуфрич.

Також він прокоментував заяву бютівського політехнолога Олега Медведєва. Той заявив, що результат Віктора Януковича у першому турі виборів є остаточним і більше він у 2-му турі набрати не зможе. А Тимошенко, заявив Медведєв, набере ще голосів за рахунок тих, хто голосував у 1-му турі за Ющенка, Тігіпка та Яценюка.

- Він (Олег Медведєв - Gazeta.ua) не знає, які відсотки Янукович отримав на заході та в центрі. Коли ви побачите їх, то зрозумієте - Україна вже не та, заявив Нестор Шуфрич

- Ми ніколи не будемо переслідувати опонентів. І ніколи не буде з Русланою таке, що свого часу було з Таїсією Повалій, - пообіцяв також за якийсь час Нестор Шуфрич, перемовляючися в студії із запрошеною співачкою Русланою.

У студії продемонстрували власні дані про підтримку кандидатів в українських регіонах. Згідно них, за Віктора Януковича більшість, 45%, голосували на сході України, 15% - у центрі, 32% на півдні, та 8% - на заході країни.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Нестор Шуфрич обіцяє не переслідувати опонентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути