вівторок, 19 лютого 2013 23:54

Немиря виграв апеляцію щодо походження коштів на PR Тимошенко

Немиря виграв апеляцію щодо походження коштів на PR Тимошенко
Фото: newzz.in.ua

Апеляційний суд міста Києва задовольнив скаргу заступника голови партії "Батьківщина", голови Комітету ВРУ з питань європейської інтеграції Григорія Немирі на рішення Подільського суду, згідно з яким він має надати асоціації "Український правозахисний альянс" інформацію про походження коштів, котрими нібито розплачувався за піар екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

"Апеляційну скаргу Немирі Григорія Миколайовича задовольнити. Рішення Подільського суду від 5 грудня 2012 року скасувати. В задоволенні усіх позовних вимог "Українського правозахисного альянсу" відмовити", - йдеться у рішенні суду, яке зачитала головуюча у справі суддя Олена Кабанченко, повідомила прес-служба "Батьківщини".

"Це рішення свідчить про безпідставність та абсурдність позовних вимог Правозахисного  альянсу до Григорія Немирі. Навіть підконтрольний владі Апеляційний суд визнав це і задовольнив скаргу опозиційного політика", - підкреслила прес-секретар Григорія Немирі Наталя Лисова.

Нагадаємо, у 2012 році асоціація "Український правозахисний альянс" подала позов до Немирі, бажаючи з'ясувати, з якими британськими PR-компаніями він співпрацював під час перебування віце-прем'єром. Подільський районний суд Києва, згідно з повідомленнями ЗМІ, прийняв цей позов до розгляду.

Зараз ви читаєте новину «Немиря виграв апеляцію щодо походження коштів на PR Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути