четвер, 02 травня 2013 13:56

Немає сенсу тут тримати гроші, тому що всі вони підуть на Межигір'я – Чумак про статки Кличка

Немає сенсу тут тримати гроші, тому що всі вони підуть на Межигір'я – Чумак про статки Кличка
Віктор Чумак. Фото: glavcom.ua

Лідер партії УДАР Віталій Кличко правильно робить, що тримає свої гроші та бізнес за кордоном, оскільки в Україні по-грабіжницьки відноситься до будь-якого бізнесу.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції УДАР Віктор Чумак.

Відповідаючи на питання, чи є доречним те, що один із лідерів опозиційних сил  тримає гроші в Німеччині, підтримуючи економіку іншої країни, він сказав: "Все дуже просто. Поки в цій країні такий інвестиційний клімат – то нема сенсу тут тримати якісь гроші, тому що всі вони підуть на Межигір'я. І так зрозуміло звідки, і як він заробляє гроші. Він вкладає в розвиток своєї компанії".

Окрім того, на думку народного депутата від фракції УДАР, в Україні беззмістовно тримати власні гроші, оскільки їх можуть в тебе забрати: "А вкладати гроші в країні, яка по-грабіжницьки відноситься до будь-якого бізнесу – сенсу немає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна - не найнадійніше місце для зберігання заощаджень - експерт про статки Кличка

Водночас він наголосив: "Але ж він правду написав. Так, погано, що податки йдуть до іншої країни". За його словами, якби в Україні був сприятливий інвестиційний клімат, тоді би податки багатьох політиків підтримували би економіку України, а не інших країн. "Проте, давайте зробимо тут нормальний інвестиційний клімат. Тоді тут не лише податки Віталія Кличка будуть лишатися, а й усіх інших", - висловив думку політик.

Також, народний депутат від фракції УДАР підкреслив, що "зараз  бізнесом може займатися в Україні тільки людина, яка наближена до влади. В усіх інших  - його просто забирають".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко торік заробив $5 млн у Німеччині, а українську зарплату перераховував у дитбудинок

Нагадаємо, лідер партії УДАР Віталій Кличко задекларував 11 204 грн сукупного доходу за 2012 рік. Сума доходів, отриманих за межами України (у Німеччині), за 2012 рік становить $5 млн. У декларації також зазначено, що сума коштів, які належать Кличку, на рахунках у банках або інших фінустановах, становить 121 342 842 грн (вся сума - за кордоном).

Зараз ви читаєте новину «Немає сенсу тут тримати гроші, тому що всі вони підуть на Межигір'я – Чумак про статки Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути