четвер, 17 січня 2013 12:18

Не час відновлювати справедливість у країні - Чечетов про підвищення премії головам фракцій

Не час відновлювати справедливість у країні - Чечетов про підвищення премії головам фракцій
Фото: tochka.net

Хоча у керівників фракції величезне навантаження і воно на порядок більше, ніж у будь-якого депутата, але економічна, соціальна ситуації в країні не сприяють таким рішенням, як підвищення премії головам парламентських фракцій.

Про це розповів у коментарі Gazeta.ua розповів представник Партії регіонів, заступник голови фракції ПР у Верховній Раді Михайло Чечетов.

"Я не знаю про причини такого рішення, чим керувався Рибак. Але я б так розсудив: з одного боку у керівників фракції величезне навантаження, воно на порядок більше, ніж у будь-якого депутата, і навіть голови комітету, але з іншого боку, сама ситуація в країні не та, яка б по справедливості повинна була оцінити роботу", - вважає він, коментуючи ситуацію із надбавками головам парламентських фракцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голови фракцій отримуватимуть щомісячну премію в розмірі 88% зарплатні нардепа

Крім того, заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді додав: "Тобто, якби не було кризи у світі, складної економічної, соціальної ситуації в країні, то таке рішення було би правильним".

"Начебто, справедливо, але ситуація не та, щоб цю справедливість в країні відновлювати. Наш час не сприяє торжеству цієї справедливості", - підкреслив політик. Також Чечетов додав, що все може трапитися: "Можливо буде так, що Володимир Васильович прийме й інше рішення...ніхто не знає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк відмовився від надбавки до зарплати, а Герман - від грошей на оздоровлення

"Зараз буде корекція бюджету, але я не хотів би щоб кожен депутат поодинці це озвучував. Це права кожного", - резюмував заступник голови фракції ПР у Верховній Раді.

Нагадаємо, Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк і народний депутат України Ганна Герман (фракція Партії регіонів) відмовилися від низки депутатських пільг.

Так, Яценюк відмовився від щомісячної премії в розмірі 88% з 12 грудня 2012 року, яка йому як главі фракції була призначена розпорядженням спікера Верховної Ради Володимира Рибака від 14 січня.

Зараз ви читаєте новину «Не час відновлювати справедливість у країні - Чечетов про підвищення премії головам фракцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути